Süleyman Türkmani İlkokulu

Vizyon: 21.yy becerilerine sahip, hayat boyu öğrenen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren örnek bir okul olmak.

Misyon: ◦21.yüzyıl becerilerine hakim; Bilgi toplumunda ihtiyaç duyulan yetkinliklerle donanmış; Millî kültürümüzü tanıyan aynı zamanda evrensel değerleri de özümsemiş; İletişime açık, doğaya ve canlıya saygılı, kendini gerçekleştirebilen; Paylaşımcı, öz güveni yüksek, adalet ve sorumluluk bilinci olan; Girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamak.

Başarılar: Basketbolda son 10 yılda il birincilikleri, Seviye belirleme sınavlarında il birincilikleri, Halk oyunlarında il birincilikleri,

Saatler: 08:30-14:10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ahika kapsamında robotik kodlama atölyesi ve 4/F, 3/F sınıflarına akıl zeka oyunları açıldı. Erasmus+ KA210-SCH- Uluslararası İspanya, Portekiz ve Romanya da bulunan üç okul ile okulumuz arasında projemiz onaylandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde proje kapsamında proje okulları arasında eğitim çalışmaları yapılacaktır.

Telefon - 0 386 212 42 25

WEB - https://suleymanturkmaniilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Medrese Mah. 76.Sk. No/1 Merkez KIRŞEHİR

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Medrese Mahallesi 76. Sokak No:1

Adres - Medrese Mah. 76.Sk. No/1 Merkez KIRŞEHİR

Ulaşım Kırşehir merkeze gelen her araç ile ulaşım mümkün.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde