Yaz Okulu Başlıyor

Yaz Okulu Başlıyor!!!

Okulumuzda 3. Sınıftan 4. Sınıfa geçen öğrencilerimiz için Matematik ve İngilizce dersleri için yaz okulu açılıyor. 4 Temmuz tarihinde başlayacak olan kurslarımıza katılmak isteyen öğrencilerimiz 15-18 Haziran tarihleri arasında e-Kurs

Modülü üzerinden e-Okul bilgileri ile ya da e-Devlet girişini kullanarak kurs başvuru yapabilirler. Matematik ve İngilizce dersleri için haftada 24 saate kadar eğitim verilecektir.

10.06.2022 338

10-06-2022

3. sınıftan 4. sınıfa geçen öğrencilerimiz başvuru yapabilecektir.

Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler kayıtlı oldukları okulun ya da ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir.

Yaz dönemi kurslarında öğrenciler okullarının bulunduğu il/ilçe sınırları dışında kursa katılabilir.

Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler e-Kurs Modülü üzerinden e-Okul bilgileri ile ya da e-Devlet girişini kullanarak kurs başvurusu yapabilir.

Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapabilir.

Kurslarımız İngilizce ve Matematik dersleri için açılacaktır. Her bir ders için haftada 12 saat kurs verilecektir.